Opis
K-Mat
Przyczepność na śliskich podłogach
• Mata wytwarzana z gumy nitrylowej (100%) – doskonała odporność na oleje i tłuszcze.
• Możliwość prania automatycznego (60°C) – odporność na środki czyszczące.
• Do stosowania w zakładach produkcyjnych/przetwórstwa żywności.
• Powierzchnia „krzyżowa” zapewniająca wyjątkowe właściwości antypoślizgowe.
• Temperatura robocza: od -20°C do +70°C.
• Otwory drenujące ułatwiają odprowadzanie rozlanych cieczy pod matę.
• Wzmacniane, fazowane krawędzie redukują ryzyko potknięcia i zapewniają większe bezpieczeństwo.
• Zastosowanie: suche i wilgotne (woda, oleje i tłuszcze) – bary, kuchnie, restauracje, przemysł spożywczy. Intensywne użytkowanie.
Materiał: guma nitrylowa.
Grubość: 9 mm.
Ciężar: 6,3 kg/m2.
Kolor: czarny.